VM-kvaltnoteringar part 2

- Isaksson borde verkligen ha tagit skottet igår. Det går ju för helvete mitt i mål och från hur långt avstånd som helst.

- Italien VM-klara. Inga konstigheter. Men nu måste Cassano, Totti och Nesta jobbas in i truppen. Annars kan det bli ett tråkigt VM.

- Vi har inte sett att Lagerbäck slutar ännu. Vi ska inte underskatta Lagrells inkompetens och Lagerbäcks envishet. Han kan bli kvar.

- Sverige blev inte bortdömda igår. Henke VAR offside och bollen VAR ute. I alla fall tillräckligt mycket ute för att 99 domare av 100 ska bedöma den som ute. Tänk om Danmark hade gjort ett sådant mål på Sverige och domarna godkänt målet. Då hade det blivit ett jävla liv.

- Micke Nilsson kan vara tidernas sämsta landslagsspelare. Han skulle få problem att ta en plats i Azerbadjans landslag. Det menar jag verkligen.

- Henke får en etta  betyg av Expressen i dag. Bland Lagerbäcks alla brister (och de är många) är den största att han litar för mycket på gamla spelare utan att ta hänsyn till dagsform. Henke har med några få undantg varit genomusel sedan EM 04. Ovärdigt att hänga kvar fem år för länge och inte bidra med ett piss. Inte minst för honom själv.

- På tal om att hänga kvar länge...Milito, Messi, Aguero och Higuain finns i truppen. Men vem skjuter Argentina närmare VM om inte Martin Palermo, 36. Helt surrealistiskt egentligen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0