Bloggen avslöjar: Benitez hemliga plan

Många är kanske förvånade över att Liverpool går så dåligt både i Europa och ligan. Bloggen har nu tagit del av en intressant konspirationsteori som förklarar varför.

Det är nämligen så att Rafa Benitez stora dröm är att träna Real Madrid. Han spelade där som ung och har coachat ungdomsag i föreningen. Dessutom har han blivit lovad att i framtiden få göra detta av president Perez, under dennes förra serjour i klubben.

När Real-tränaren Pellegrini har det svårt ser Benitez sin möjlighet. Problemet är att han har långt kontrakt med Liverpool så vad gör han? Ser till att få sig själv sparkad helt enkelt. Detta görs enklast genom att byta ut Torres så ofta som möjligt, starta varje match med Lucas på mitten och gärna med Voronon på topp. Förlusterna haglar och snart är han sparkad. Senast nästa säsong tränar han Real. Kom ihåg vart ni läste det först.


Snart i Real Madrid.


Kommentarer
Postat av: Andy

säger som Niva sa i Eurotalk; "isfl har han försökt få sparken länge"

2009-11-10 @ 12:56:39
Postat av: Johan T

Njaa, håller inte riktigt med. Förra året var de trots allt tvåa i ligan och gick långt i Europa.

2009-11-10 @ 14:10:02
Postat av: Andy

Touché. Tillskriver dock förra årets säsong till formtoppade Torres o Gerrard plus en jävla massa flyt snarare än Benitez coachande men... nog kan jag tänka mig att han vill tillbaka till Spanien.

2009-11-11 @ 16:15:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0