13:e spelaren i världen

Inga större konstigheter med kvällens stormatch. Bloggens feeling visade sig som alltid vara helt fel och Zlatan avgjorde med ett drömmål efter ett par minuter på planen. Four-Four-Two (som tycker att det finns 12 spelare i världen som är bättre än Zlatan) kan inte fatta någonting.

För övrigt målades matchen upp som den största klubblagsmatchen genom tiderna. Men satan vad tråkig match det blev. Mer felpassningar än när vi spelade korpen i våras. Zlatan levererar dock. Alltid.

Roligare var då gårdagens derby mellan Genoa och Sampdoria. Helt galen match som hade allt. För ett par år sedan spelade samma lag en match som var ännu roligare. Bara i serie A!





Kommentarer
Postat av: L.T.

Kaka var inte så dålig igår heller, i mina ögon var han bäst på plan i konkurrens med Puyol. Och i din värld är han ju inte ens nära en topp-tio plats i världen =)



Håller dock med om att Genoa-Samp var en galen match, där Cassano visat att han har mognat (då han i princip var lugnast av alla Sampdoriaspelare) och är förtjänt av en plats i Gli Azzurris VM-trupp!

2009-11-30 @ 11:31:31
Postat av: Per

Såg först London-derbyt på plats i England, mycket folk och bra stämning även fast det var långt norrut. Såg sedan första halvan av El Clasico, och ville slå vad med en engelsk polare som smutskastade Zlatan om att han skulle göra mål. Men han fick ändå höra det resten av kvällen såklart, så skönt!

2009-12-01 @ 20:48:46
URL: http://polarenper.blogspot.com
Postat av: Johan T

Underbart! Första jag tänkte efter målet var att det satt rakt i fejset på alla självgoda engelsmän som inte fattar hans storhet. Hade också gärna sett den i England faktiskt.

2009-12-03 @ 20:29:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0