Ner i papperskorgen: Lasse Kinch

Att den här killen fortfarande kan få stora matcher som Roma-Arsenal är helt otroligt. Viasat storsatsar och värvar hela tv-eliten med sportchef Nunstedt, Glenn S, Sladjan, Wennström osv. Och så är det likt förbannat den här pajasen som kommenterar när det smäller på de stora arenorna. Det finns inte.

Såg som sagt i princip bara straffarna i onsdags men på den korta tiden bjöd Kinch tittarna på följande:

1:
"Som målvakt har man ju ingenting att vara nervös för. De har ju allt att vinna och kan ju bara bli hjälte om han räddar"
Kommentar: Första gången jag hörde den här var någon gång under VM 94. Sedan dess har den dykt upp med jämna mellanrum men Kinch tyckte inte att den var för självklar för att damma av igen.

2.
"Han kommer lägga den lågt till vänster om målvakten.  De gör de alltid med den där ansatsen" (varpå Montella lägger den till höger om målvakten).

Kinch igen:
"Målvakten trodde precis som jag och slängde sig och vänster. Han läste honom på samma sätt"
Kommentrar: Det är avgörande i åttondelsfinal och ingen jävla privat gissningslek. Ingen bryr sig det minsta om var du tror att han ska lägga straffen.

3. "Johan (till expert Mjällby), hur resonerar tränarna nu. Väljer de säkra skyttar som tar den första och den sista straffen (skapligt ledande fråga för övrigt)"?

Mjällby: "Nej, jag tror de väljer fem säkra straffskyttar och ordningen finns det ingen speciel plan för."

Kinch igen, efter en tiondels sekund: "Det hade jag gjort! Då får man en bra strart och en bra avslutning och det är viktigt.

Mjällby: (talande tystnad)
Kommentar: Återigen försöker Kinch briljera med sina kunskaper som tydligen är bättre än alla världens fotbollstränare tillsammans. Tydligen fattar han inte att alla straffar är lika viktiga och envisas med sin idé som han bara måste dela med sig av i direktsändning mitt under straffavgörandet.


Kom in i matchen nu.

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bara jag som tycker att det är kul att den här annonsen (http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/imgad?id=CMb28orRhP6DCBDUAxgxMgj6LtCFdLnkwQ) syntes direkt under bilden på Kinchen (som för övrigt borde ha slängts i papperskorgen av TV3 redan för 10 år sedan)?

2009-03-13 @ 18:28:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0