Noterat från landskampen

Där var Sveriges chanser att nå VM borta. Tråkigt med tanke på nästa sommar men bra eftersom Lagerbäck nu måste kliva av.

Reflektioner från matchen:
- Micke Nilssons insats vid målet var det sämsta jag sett i ett svensk landslag någonsin. Vad i helvete sysslade killen med? Hade han bara låtit bollen vara hade den gått ut till inspark. Spela med medicinväskan på högerbacken mot Malta istället.

- Källström som straffskytt? Det räcker tydligen inte att göra 25 mål i serie A och vara cementerad som straffskytt i ett av europas bästa lag. Av någon anledning ställs Zlatan och sidan och Källströms straff var usel. Alla målvakter hade räddad den.
 
- Pinsamt att se Daniel Andersson i landslaget. Totalt talanglös spelare som tagit sig till till toppen genom att göra som tränaren säger utan att sticka ut. Oduglig. Bara i Sverige kan en sån spelare nå a-landslaget. Saknade till och med Taco på mitten. Det säger en del...

- Henke och Zlatan fick få bollar att jobba med och hade en omöjlig uppgift. Men Henke fick ett läge där man inte får missa ens om man spelar i korpen. Som 37-årig landslagskapten finns det inte på världskartan att missa där. Diskuterade med "Zlatan-tvivlaren" som dömer ut hans insatser i landslaget. Sanningen är att det är omöjligt att glänsa utan rätt uppbackning i hans roll. Drogba, Eto'o, Villa hade haft precis samma problem om de hade spelat för Sverige.

Kommentarer
Postat av: Professorn

Förbannat bra! Håller med till hundra.

2009-06-08 @ 23:23:45
URL: http://jimmieprofessorn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0