Filmsamlingen: O-P

Once upon a time in America
Once upon a time in the west
Ocean's eleven
Old School

Primal fear
Pshycho
Pulp fiction

Kommentar: 
Jag har  många bra filmer men bara en kan vara bäst. Den finns i den här kategori och heter Once upon a time in the west. Sergio Leones fulländade mästerverk slår ut allt. Filmaffischen pryder mitt vardagsrum och den positionen får man inte hur lätt som helst.  I övrigt måste också Primal Fear nämnas. Tillsammans med I sanningens tjänst (se kategori I-J) delar den på priset för mest oväntade slut.


Bäst helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Primal fear, den är bra!

2009-01-21 @ 10:22:37
Postat av: Per

Har inte sett OUATITW, men är ju en riktigt uttalad klassiker, så får man väl ta och göra. Den affischen du har är ju mycket snyggare, med den sköna damen i mitten.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/18/Once-upon-a-time-in-the-west-charles-bronson-henry-fonda.jpg



Tycker dock att Pulp Fiction förtjänas att nämnas! Den hamnar på pallen, om inte t o m överst, bland mina favorit-filmer.

2009-01-21 @ 21:29:31
URL: http://disfordurham.blogspot.com
Postat av: Johan T

Pulp fiction är en bra, cool och välgjort actionfilm. Once upon a time in the west en uppvisning i filmkonst som når perfektion. Då inkluderar det ljus, klippning, skådespelare och inte minst musik. Alla karaktärer i filmen har ett speciellt tema som ständigt återkommer när de gör entré. Charles Bronson på munspel är stenhård. Och Claudia Cardinale...

2009-01-21 @ 23:51:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0