Veckans tipsrad v. 48

Då kliver vi av jobbpasset för den här gången och blickar frammåt mot en ny vecka. Här är ett spelförslag på kommande veckas matcher:

Hösten vs. Vintern 2
Kommentar: Stensäker tvåa att bygga tipset på. Termometern här visade nyss fem minusgrader och snön dominerar totalt. Förra veckans regn och höstrusk känns helt avlägset. Spika.

Johan  vs. gymmet 1 (X)
Kommentar:
Med tanke på att jag är ledig både måndag och tisdag borde det vara en given etta. Men morgondagens resa till Örebro kommer förmodligen att ta hela dagen vilket motiverar en gardering. Kan bli så att jag viker ner mig. Varning!

Mats Svensson vs. Johan  1
Kommentar:
Tennismatch nummer två mellan dessa två är inbokad till fredag. Förra veckans möte slutade med seger för Svesse efter ett stenhårt tie-break (7-5). Men säkra källor säger att han kände av sin skadade rygg och inte kunde gå för fullt. Nu har Mats fått behandling och ska enligt rapporterna vara återställd. Därför känns ettan säkrare och får stå ogarderad den här gången.


Kommentarer
Postat av: Mats-Walter

Tyvärr måste jag ju ständigt behandla ryggen eftersom jag ständigt är i sittande/liggande läge och antingen spelar nya FM2009 eller pluggar. Dessutom måste du räkna med innebandyn i det hela. Och rykten gör gällande att du kör med ett nytt racket.

2008-11-25 @ 18:35:16
URL: http://matswalter.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0